Főoldal / Konyha / Minőségi olasz papírtermék a konyhádba!

Minőségi olasz papírtermék a konyhádba!

A papírtermékek általában gyorsan fogyó termékek, ezért nem szeretünk túl sok pénzt kiadni rájuk. Abban azért biztosan egyetértünk, hogy amellett, hogy többnyire az olcsóbb termékeket keressük a boltokban, szeretjük a minőséget és arra törekszünk, hogy ár-érték arányban a legjobb papírtermékeket találjuk meg. Annak ugyanis nincs túl sok értelme, hogy a legolcsóbb papírtörlőt, szalvétát és wc-papírt vesszük meg minden alkalommal, amivel lehet, hogy spórolunk egy kicsit, de kétszer annyi mennyiséget használunk el belőlük a silány minőség, és a rossz nedvszívó képesség miatt. Így igazából nem érte meg az olcsóbb vétel, mert amit megtakarítottunk forintokban, azt duplán letekertük a gurigáról és kidobtuk a kukába.

A Nicky citromos kéztörlőt próbáltad már? Mi erre a papírtörlőre esküszünk! Mivel nagyon sok otthoni teendőhöz szükségünk van papírtörlőre, így muszáj volt megtalálni a legjobb variációt, ami nemcsak szuper áron kapható, de sokáig elegendő és minőségi papírból készült. A Nicky papírtörlő nem foszlik szét, ha nedvességgel érintkezik, és nem szöszölődik takarítás közben. Kitűnően felszívja a vizet, olajat és mindenféle nedvességet. Meglepően sokáig elég egy tekercs, pedig a takarítástól kezdve a főzésen és csomagoláson át, rengeteg mindenre használjuk. Még sokszor a szalvéta és zsebkendő szerepét is átveszi a háztartásunkban, mert olyan puha a papírja, hogy a bőrünket sem irritálja.

Még egy apró pozitívum a Nicky papírtörlővel kapcsolatban, hogy mintája színesebbé teszi a konyhánkat, hiszen a citromkarikák bohókás rajza feldobja az egyszínű étkezők falait is. Ha minőségi papírterméket keresel, akkor mi bátran ajánljuk a Nicky termékeket.

Keresd a Goods Market, Plus Market, az Euro Family, Family Market, Vianni üzletekben.

Minőségi olasz papírtermék a konyhádban (3)

Nézd meg ezt is!

Hamarosan lekerül a téli csizma

Most még a téli cipők és otthoni mamuszok védelmében rejtegetjük lábainkat, de gondolj bele, már …