Főoldal / Életmód / TOP 5 ajándék, aminek a férfiak örülnek

TOP 5 ajándék, aminek a férfiak örülnek

Az ajándékvásárlás sokszor elég nagy macera, ezért nem csodáljuk, ha már hónapokkal az ünnepek előtt görcsbe rándult a gyomrod a gondolattól, hogy idén is elő kell rukkolni egy jó ajándékkal karácsonyra. Tapasztalataink szerint a legnehezebb dolgunk mindig a férfiakkal van, hiszen nehéz kiszedni belőlük, hogy mire is vágynak igazán. Ilyenkor jönnek a zokni, bögre, pizsama jellegű megoldások, ami lássuk be, nem a legkreatívabb ötletek közül valóak.  Ha teljesen eluralkodott rajtad a tanácstalanság, íme néhány alternatíva, aminek bármelyik férfi tud örülni.

1.Karóra

Mostanság megint trendinek számít a férfiak körében karórát viselni és nem a mobil kijelzőjén figyelni, a pontos időt. Ez a kiegészítő azoknak is jó választás lehet, akiket abszolút nem érdekel a divat, hiszen ez mégiscsak egy kütyü, amit lehet nyomkodni, be kell állítani és tanulmányozni kell a leírást. Mindenesetre egy karóra komollyá teszi a megjelenést, bátran ajándékozzunk meg vele fiatalabb férfiakat is.

  1. Autós kütyü

A férfi számára az autó sokszor a második otthon, így kézenfekvő lehet egy olyan ajándék, aminek hasznát tudja venni a kocsiban. Számtalan autós kütyüt, kelléket és kiegészítőt találni az italhűtőtől elkezdve a laptop töltőn át az elalvás gátló készülékig.  Ezek nagyon hasznos kis dolgok, amiket szintén össze lehet rakni és elbíbelődni velük. Még komfortosabbá és felszereltebbé tehetjük a négykerekű kedvencüket.

3. Valami vicces

A nevetés valódi gyógyír a mindennapok során. Ha olyan meglepetésben gondolkodsz, ami vicces, akkor válassz valami személyesebbet a hatás fokozása érdekében. A vicces ajándék duplán hat: egyrészt átadod magát a tárgyat, másrészt folyamatos derültséget generálhatsz, ami bár láthatatlan, megfoghatatlan, mégis, mindennél többet ér. Így a hétköznapokat is mókássá teheted számára.

4. Adrenalin bomba

Nem muszáj tárgyakban gondolkodni, izgalmas élményekkel is meglephetjük szeretteinket bármilyen alkalomra is készülünk. Kinek ne lenne olyan titkos vágya, amit régóta szeretne kipróbálni, akár a sétarepülés, az ejtőernyős oktatás, a tandemugrás vagy a falmászás.

5. Dramers csomagok
Mi nők is imádjuk, ha a körülöttünk lévő férfiak illatoznak, éppen ezért jó ötlet olyan ajándék dobozokat ajándékozni, melyek parfümöt és egyéb illatozó meglepetéseket tartalmaznak. A Dramers csomagok között mi mindig találunk egy tökéletes meglepetést, amit még csomagolnunk sem kell, mert nagyon mutatós dobozokban vehetjük meg.

Gondold át, hogy melyik meglepetés illik leginkább ahhoz a férfihoz, akit szeretnél megajándékozni és szerezd be időben a meglepetést neki!

 

Nézd meg ezt is!

Hogyan lehet házimunkával friss illatú az otthonod?

A nyári nagy melegben te is sokszor szinte kínzásnak érzed az otthoni házimunkát? És akkor …